Týždenné menu – REŠTAURÁCIA

Víkendové menu 17. – 18.8. 2019

Polievka k menu 0,3l Slepačia s rezancami a zeleninou 1,3,7
150/200g Vyprážané mäsové duo (75g kurací rezník, 75g bravčový rezník), americké zemiaky, zeleninová obloha, dezert 1,3,7 6,20 €

JEDÁLNY   LÍSTOK   STARÁ KOTOLŇA  19. – 25.8. 2019

 

Týždenná polievka 0,4l Podľa ponuky:  Fazuľová s údeninou a klobáskou, chlieb

                          Kapustová s údeninou a klobáskou, chlieb

1,3,7

1,3,7

2,40 €

 

 

Pondelok 19.8. 2019

Polievka k menu 0,3l Pórková s vajíčkom, chlieb

Cesnaková s údeným mäsom, syrom a krutónmi

1,3,7

1,3,7

1. 150/200g Znojemské bravčové mäso, ryža 1,3,7 4,30 €
2. 150/200g Kurací steak v slaninkovom kabátiku  na syrovej omáčke, ½ ryža, ½ hranolky 1,3,7 4,30 €
3. 150/200g Vyprážaná hydinová pečeň, varené zemiaky, tatarská omáčka 1,3,7 4,00 €
4. šalát 120/200g Listový šalát  s Mozzarella guličkami, cherry paradajkami a olivami, bylinkový dressing, toast 1,3,4,7 4,30 €
5. sladké menu 300g Pečené buchty s tvarohom a hrozienkami 1,3,7 4,00 €
6. 150/200g Vyprážaný syr Eidam, op. zemiaky, tatarská omáčka 1,3,7 4,30 €
7  cestov. menu 350g Tagliatelle s hríbikovou omáčkou a kuracím mäskom sypané strúhaným parmezánom 1,3,7 4,30 €
8. 120/200g Grilovaný filet z morskej šťuky servírovaný so zeleninou, citrónom a zemiakovými plátkami s maslom 1,4,7 5,30 €
9. 150/200g Vyprážané vykostené kuracie stehno horné, ryža, kompót 1,3,7 4,30 €
VIP. 150/200g Grilovaný morčací steak so špargľovým krémom, ½ ryža, ½ americké zemiaky, zeleninová obloha, dezert 1,3,7 5,80 €

Utorok 20.8. 2019

Polievka k menu 0,3l Hrachová s krutónmi, chlieb

Cesnaková s údeným mäsom, syrom a krutónmi

1,3,7

1,3,7

1. 150/200g Mletý rezeň so syrom, zemiakový šalát 1,3,7 4,30 €
2. 150/200g Kurací steak s volským okom, ryža, uhorka 1,3,7 4,30 €
3. 350g Lángoše s cesnakom, kečupom a strúhaným syrom 1,3,7 4,00 €
4. šalát 120/200g Listový šalát  s Mozzarella guličkami, cherry paradajkami a olivami, bylinkový dressing, toast 1,3,4,7 4,30 €
5. sladké menu 300g Zemiakové šúľance s makom preliate maslom 1,3,7 4,00 €
6. 150/200g Vyprážaný syr Eidam, op. zemiaky, tatarská omáčka 1,3,7 4,30 €
7  cestov. menu 350g Tagliatelle s hríbikovou omáčkou a kuracím mäskom sypané strúhaným parmezánom 1,3,7 4,30 €
8. 120/200g Grilovaný filet z morskej šťuky servírovaný so zeleninou, citrónom a zemiakovými plátkami s maslom 1,4,7 5,30 €
9. 150/200g Vyprážané vykostené kuracie stehno horné, ryža, kompót 1,3,7 4,30 €
VIP. 150/200g Grilovaný morčací steak so špargľovým krémom, ½ ryža, ½ americké zemiaky, zeleninová obloha, dezert 1,3,7 5,80 €

Streda 21.8. 2019

Polievka k menu 0,3l Slepačí vývar so zeleninou a rezancami

Cesnaková s údeným mäsom, syrom a krutónmi

1,3,7

1,3,7

1. 150/200g Belehradský bravčový rezeň (lečo), ryža 1,3,7 4,30 €
2. 150/200g Kuracie rezance na wok zelenine, varené zemiaky 1,3,7 4,30 €
3. 350g Zapekané zemiaky s brokolicou a smotanovou omáčkou sypané strúhaným syrom, uhorka 1,3,7 4,00 €
4. šalát 120/200g Listový šalát  s Mozzarella guličkami, cherry paradajkami a olivami, bylinkový dressing, toast 1,3,4,7 4,30 €
5. sladké menu 300g Kysnutý marhuľový koláč s posýpkou 1,3,7 4,00 €
6. 150/200g Vyprážaný syr Eidam, op. zemiaky, tatarská omáčka 1,3,7 4,30 €
7  cestov. menu 350g Tagliatelle s hríbikovou omáčkou a kuracím mäskom sypané strúhaným parmezánom 1,3,7 4,30 €
8. 120/200g Grilovaný filet z morskej šťuky servírovaný so zeleninou, citrónom a zemiakovými plátkami s maslom 1,4,7 5,30 €
9. 150/200g Vyprážané vykostené kuracie stehno horné, ryža, kompót 1,3,7 4,30 €
VIP. 150/200g Grilovaný morčací steak so špargľovým krémom, ½ ryža, ½ americké zemiaky, zeleninová obloha, dezert 1,3,7 5,80 €

Štvrtok 22.8. 2019

Polievka k menu 0,3l Zeleninová s drobkami, chlieb

Cesnaková s údeným mäsom, syrom a krutónmi

1,3,7

1,3,7

1. 150/200g Segedínsky guláš, knedľa 1,3,7 4,30 €
2. 150/200g Kuracie rezance na šampiňónoch, ryža 1,3,7 4,30 €
3. 150/200g Tekvicový prívarok, 1 ½ varené vajíčko, varené zemiaky 1,3,7 4,00 €
4. šalát 120/200g Listový šalát  s Mozzarella guličkami, cherry paradajkami a olivami, bylinkový dressing, toast 1,3,4,7 4,30 €
5. sladké menu 300g Zemiakové šúľance s makom preliate maslom 1,3,7 4,00 €
6. 150/200g Vyprážaný syr Eidam, op. zemiaky, tatarská omáčka 1,3,7 4,30 €
7  cestov. menu 350g Tagliatelle s hríbikovou omáčkou a kuracím mäskom sypané strúhaným parmezánom 1,3,7 4,30 €
8. 120/200g Grilovaný filet z morskej šťuky servírovaný so zeleninou, citrónom a zemiakovými plátkami s maslom 1,3,7 5,30 €
9. 150/200g Vyprážané vykostené kuracie stehno horné, ryža, kompót 1,3,7 4,30 €
VIP. 150/200g Grilovaný morčací steak so špargľovým krémom, ½ ryža, ½ americké zemiaky, zeleninová obloha, dezert 1,3,7 5,80 €

Piatok 23. 8. 2019

Polievka k menu 0,3l Boršč, chlieb

Cesnaková s údeným mäsom, syrom a krutónmi

1,3,7

1,3,7

1. 150/200g Vypráž. kuracia kapsa plnená údeným syrom a pórom, op. zemiaky, kapustový šalát 1,3,7 4,30 €
2. 150/200g Bravčové dusené na póre, hrášku a karotke, ryža, uhorka 1,3,7 4,30 €
3. 350g Horniacky guláš (fazuľa, klobáska, br. mäso, smotana), chlieb 1,3,7 4,00 €
4. šalát 120/200g Listový šalát  s Mozzarella guličkami, cherry paradajkami a olivami, bylinkový dressing, toast 1,3,4,7 4,30 €
5. sladké menu 300g Zemiakové šúľance s makom preliate maslom 1,3,7 4,00 €
6. 150/200g Vyprážaný syr Eidam, op. zemiaky, tatarská omáčka 1,3,7 4,30 €
7  cestov. menu 350g Tagliatelle s hríbikovou omáčkou a kuracím mäskom sypané strúhaným parmezánom 1,3,7 4,30 €
8. 120/200g Grilovaný filet z morskej šťuky servírovaný so zeleninou, citrónom a zemiakovými plátkami s maslom 1,3,7 5,30 €
9. 150/200g Vyprážané vykostené kuracie stehno horné, ryža, kompót 1,3,7 4,30 €
VIP. 150/200g Grilovaný morčací steak so špargľovým krémom, ½ ryža, ½ americké zemiaky, zeleninová obloha, dezert 1,3,7 5,80 €

Víkendové menu 24. – 25.8. 2019

Polievka k menu 0,3l Slepačia s rezancami a zeleninou 1,3,7
150/200g Bravčové nugetky v syrovom cestíčku, ½ ryža, ½ americké zemiaky, zeleninová obloha, dezert 1,3,7 6,20 €

V cene obedovej ponuky je zahrnutá denná polievka. Obedové menu podávame počas pracovných dní od 10:30h do 14:00h a víkendové menu v čase od 11:30h do 14:00h.                                             www.gasema.sk

Za prípravu jedál zodpovedá:  Eva Chovancová, Marcel Čap                       Vedúci prevádzky: Ing. Juraj Šedivý

Alergény : 1/obilniny,lepok, 2/ kôrovce, 3/ vajcia a výr. z nich, 4/ ryby, 5/ arašidy, 6/ sójové zrná, 7/ mlieko a mliečne výrobky, 8/ orechy 9/ zeler, 10/ horčica, 11/ sézamové zrná, 12/ oxid uhličitý, 13/ vlčí bôb, 14/ mäkkýše. Jedlá neboli pripravované z geneticky modifikovaných surovín /GMO/.